Click Props Vinyl met Print Floor Wood Stained Black 3,00 x 2,44M

379,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

  • Beschrijving
  • Reviews (0)

Productbeschrijving

Click Props biedt een uitgebreid assortiment bedrukte vinyl achtergronden en vloerplaten met een print. Deze achtergronden bieden fotografen de mogelijkheid om foto’s te maken in diverse thema’s. Er zijn meer dan 200 unieke designs verkrijgbaar.

Eigenschappen van de Click Props Vinyl Achtergronden

Alle achtergronden zijn van een absolute topkwaliteit vinyl van 550 gram/m2. Aan de bovenzijde van ieder doek zijn om de 28cm ringen geplaatst die u kunt gebruiken om de achtergrond op te hangen. Elke print is drie maal op het vinyl doek gedrukt voor de hoogst mogelijke scherpte en kwaliteit. Het vinyl is krasbestendig en kan met een vochtige doek schoongemaakt worden. Daarnaast is iedere achtergrond UV licht bestendig en heeft het een matte afwerking voor een reflectievrije achtergrond.

Maxi Plus

Deze grote bedrukte vinyl achtergronden zijn 3 meter breed en 2,44 meter lang en worden daarom ook wel Maxi Plus genoemd.

Dankzij het hoge gewicht hangt het doek altijd strak naar beneden. Ook zijn ze gemakkelijk mee te nemen op locatie omdat er na het uitrollen geen kreukstrepen achter blijven.

De achtergronden worden in Engeland geproduceerd en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Als het doek van uw keuze niet voorradig is, bedraagt de levertijd zo’n 2,5 weken.

Reviews

Er zijn nog geen reviews.


Wees de eerste om “Click Props Vinyl met Print Floor Wood Stained Black 3,00 x 2,44M” te reviewen