Click Props Achtergrond Vinyl met Print Urban Factory 1,52 x 2,44m

125,00 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

  • Beschrijving
  • Reviews (0)

Productbeschrijving

Click Props biedt een uitgebreid assortiment voorbedrukte vinyl achtergronden en vloerplaten met een print. Deze achtergronden bieden fotografen de mogelijkheid om foto’s te maken in diverse thema’s. In totaal zijn er meer dan 200 unieke designs verkrijgbaar.

Eigenschappen van de Click Props Vinyl Achtergronden

Alle achtergronden zijn van een absolute top kwaliteit vinyl van 550 gram/m2. Aan de bovenzijde van ieder doek zijn om de 28cm ringen geplaatst waaraan de achtergrond kan worden opgehangen. Elke print is drie maal op het vinyl doek gedrukt voor de hoogst mogelijke scherpte en kwaliteit. Het vinyl is krasbestendig en kan met een vochtige doek schoongemaakt worden. Daarnaast is iedere achtergrond UV licht bestendig en heeft het een matte afwerking voor een reflectievrije achtergrond.

Dankzij het hoge gewicht hangt het doek altijd strak naar beneden. Ook zijn ze gemakkelijk mee te nemen op locatie omdat ze na het uitrollen geen kreukstrepen achterlaten.

De doeken worden in Engeland geproduceerd. Als het doek van uw keuze niet voorradig is, bedraagt de levertijd zo’n 2,5 weken.

De achtergronden zijn in drie maten verkrijgbaar:
1,52 x 1,52m
1,52 x 2,44m
2,13 x 2,90m

Reviews

Er zijn nog geen reviews.


Wees de eerste om “Click Props Achtergrond Vinyl met Print Urban Factory 1,52 x 2,44m” te reviewen