Verzending & Aflevering


De levertijd van de verschillende goederen hangt sterk af van het soort goed dat u wilt kopen. Veelal kunt u van ons verwachten dat indien u op werkdagen van maandag tot en met vrijdag voor 14.00 bij ons besteld, dit de volgende dag geleverd kan worden. Bij de subcategorieën ‘Syma drones’ en ‘Overige drones’ geld echter dat u voor 11.00 de bestelling dient te plaatsen. Dit heeft te maken met zeer scherpe aanschafprijzen wat een grotere voorraad vereist. Dit compenseren wij door bij de drones van het merk DJI u bestelling dezelfde dag nog te bezorgen indien u voor 11.00 besteld. Wij streven ernaar 95% van de bestelde artikelen die voor 14.00 besteld worden dezelfde dag al op de post te doen via PostNL of via DPD.

Mocht u vragen hebben over uw pakketje dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Fotospul.nl beschikt over track & trace bij al uw bestelling. Dit maakt het inzichtelijk waar u pakketje zich realtime bevindt.

 

Verzending en verzendkosten

Wij werken uitsluitend met Post.nl en DPD voor onze postverzendingen. Over het algemeen worden alle zendingen uiterlijk 2 dagen nadat u heeft besteld bij u afgeleverd. Voor alle bestellingen vanaf 100,00 rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen onder de 100,00 rekenen wij 3,95 verzendkosten.