Over ons

Leuk dat u kijkt op FotoSpul.nl. Wij zijn een vernieuwende foto-retail webshop die anno 2016 is opgericht. We zijn zeer ambitieus en willen de concurrentie aangaan met de grotere spelers in het fotografielandschap. Wij richten ons hoofdzakelijk op de particulieren markt en proberen ons te onderscheiden op basis van assortiment en prijs

Echter is de prijs 1 component van de verkoop van fotografieaccessoires. De andere kant is kwaliteit. Wij gaan enkel voor de beste kwaliteit van onze artikelen. Daarom roepen we soms ook enkele producten terug en krijgt u daar kosteloos een nieuwe voor in de plaatst. Door én de beste kwaliteit te leveren én de voordeligste prijs te bieden aan onze klanten proberen wij de beste webshop in fotografieaccessoires te zijn voor u.

Wij houden niet van eendagsvliegen en vinden het belangrijk dat u niet telkens weer opnieuw het hele internet af moet zoeken opzoek naar uw fotografiespullen. Daarom bieden wij onze vaste klanten altijd een gepaste korting aan. Deze korting loopt op naarmate u meer bij ons besteld. Bestelt u voor de tweede keer of meer bij FotoSpul.nl vraag dan uw persoonlijke korting aan bij ons in de Online Chat Service.

Verder is ons motto om onszelf elke dag weer uit te dagen om telkens weer een beetje beter te worden. Daarom zijn wij altijd opzoek naar feedback van onze klanten. Daarom zijn wij lid geworden van ‘Webwinkelkeur’. Dit is een onafhankelijke organisatie waar klanten hun feedback kunnen achterlaten. Tevens worden er door het Webwinkelkeur mysteryshoppers naar onze winkel gestuurd om iets bij ons te bestellen. Dit zorgt ervoor dat wij altijd gerichte feedback ontvangen om onze webwinkel nog beter te maken voor onze klanten.

Om écht te laten zien wie wij zijn is het belangrijk om onze medewerkers die voor ons werken te laten spreken. Zij kunnen u écht vertellen waar wij voor staan. Soms zegt één beeld meer dan duizend woorden. Om te laten zien wie wij zijn hebben al onze medewerkers ons beschreven met één woord! Dit heeft geleid tot de volgende omschrijving van onze webshop…

Zorgvuldig   Behulpzaam     Transparant

Krachtig   Goedkoop     Snel     Goud

Direct       Service   Verniewend   Doortastend             Jong