Bestellen & Betalen


BTW

Alle in onze webshop vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

 

iDEAL

Bij www.fotospul.nl kunt u gebruikmaken van iDeal betalingen. Deze methode is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. Het grote voordeel van iDeal is dat uw betaling direct verwerkt wordt en u de betaling gelijk kunt zien op uw bankrekening. U ontvangt direct een melding dat u de betaling heeft verricht en uw bestelling zal z.s.m. mogelijk worden verzonden.

 

Paypall

Alle Paypall betalingen die u aan www.fotospul.nl doet worden door Paypall gereserveerd. Indien de producten niet geleverd worden kunt u via Paypall een onafhankelijk onderzoek laten instellen. Nadat wij van Paypall een bericht hebben ontvangen dat de betaling is gelukt zullen wij uw bestelling z.s.m. uitleveren. Voor het gebruik van Paypall rekent Paypall 3,4% over het totaal factuurbedrag. Wij berekenen deze kosten aan u door.

 

Overschrijving

U kunt het totaalbedrag van uw bestelling inclusief btw op rekening NL30 KNAB 0255024975 t.n.v. Handelshuis Rustenburg. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben zullen wij uw bestelling opsturen. Vergeet a.u.b. niet om uw ordernummer te vermelden.

 

Rembours (tot 1000,00)

Wij bieden u de mogelijkheid uw bestelling aan de postbode te betalen (rembours). Voor deze service brengen wij u wel kosten in rekening. Deze kosten (15,95 incl. btw) verschijnen op uw bestelbevestiging zodra u voor de optie rembours heeft gekozen.